Hírek

Fontos információk a Magyarországra utazó magyar állampolgároknak

A Magyar Kormány 2020. március 16., hétfői döntése értelmében a COVID-19 koronavírus járvány miatt külföldi állampolgárok 2020. március 17., kedd éjféltől NEM léphetnek Magyarország területére. Amennyiben Ön kettős állampolgár ÉS magyar állampolgársággal IS rendelkezik, és Magyarországra kíván utazni, kérjük, mindenképpen magyar útiokmányával utazzon be Magyarországra!
Tovább

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közleménye a hazatérni szándékozóknak

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közleménye: „Tisztelettel arra kérek minden külföldön tartózkodó és onnan hazatérni szándékozó honfitársunkat, hogy haladéktalanul intézkedjenek a hazautazásukról, mert a nemzetközi légi forgalom egyre szigorúbb korlátozásai rövid időn belül teljesen ellehetetlenítik azt.”
Tovább

Fontos információk a koronavírus helyzetről Magyarországon

Kedves Látogató! A magyarországi koronavírus helyzettel kapcsolatos naprakész információkat az alábbi hivatalos honlapokon talál.
Tovább

Tájékoztatás a kihelyezett konzuli napok elhalasztásáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a fokozódó koronavírus helyzetre való tekintettel kénytelenek vagyunk a tervezett kihelyezett konzuli napok (Észak-Carolina, Georgia államok) megtartását későbbre halasztani. Megértésüket köszönjük, az okozott esetleges kényelmetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!
Tovább

Sztáray Péter államtitkár látogatása Washingtonban

Sztáray Péter biztonságpolitikáért felelős államtitkár 2020. március 1-3. között hivatalos látogatást tett Washingtonban. Az államtitkár a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsa, valamint az amerikai Külügyminisztérium és Védelmi Minisztérium magasrangú képviselőivel vitatta meg a magyar–amerikai együttműködés további lehetőségeit, valamint részt vett és felszólalt az AIPAC éves konferenciáján.
Tovább