Hírek

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara Nemzetközi vízpolitika és vízdiplomácia címmel kétéves mesterképzést hirdet

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara, Nemzetközi vízpolitika és vízdiplomácia címmel kétéves angol nyelvű mesterképzést kínál Budapesten.
Tovább

Az EIT Digital felvételt hirdet pán-európai mesterképzéseire

Az EIT Digital innovációs szakosított szervezet, pán-európai mesterképzése keretében hirdet Európa legkiválóbb egyetemein, köztük Budapesten elvégezhető, informatikai, kétéves képzéseket.
Tovább

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: Négynapos továbbképzés a nyugati diaszpórában működő hétvégi és délutáni iskolák magyartanárai számára, 2020. május 14-17.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Nemzetközi Magyar Nyelvi Képzésekért és Oktatásért Felelős Főosztálya 2020-ban is megrendezi a többéves hagyományokra visszatekintő négynapos továbbképzését a nyugati diaszpórában működő hétvégi és délutáni iskolák magyartanárai számára.
Tovább

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár legutóbbi washingtoni látogatása

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a FIDESZ alelnöke 2020. február 5-7. között hivatalos látogatást tett Washingtonban, amelynek során többek között a Nemzeti Imareggelin is részt vett.
Tovább

MTI: Új lendületre van szükség a közel-keleti békefolyamatban

Új lendületre van szükség az izraeli-palesztin konfliktus rendezésének terén, hogy újra erőre kapjon a közel-keleti békefolyamat, ez rendkívül fontos Európa, illetve azon belül Magyarország biztonsága szempontjából is - jelentette ki Szijjártó Péter szerdán, miután Jared Kushnerrel, Donald Trump amerikai elnök vejével és tanácsadójával tárgyalt a washingtoni Fehér Házban.
Tovább