Hírek

Fontos információ a konzuli ügyfélfogadás ideiglenes áthelyezéséről

Építési munkalátok miatt a Konzuli Ügyfélfogadás helyszíne ideiglenesen áthelyezésre került. Érkezéskor kérjük használják a 2950 Spring of Freedom Street NW, Washington, D.C. 20008 felőli bejáratot.
Tovább

Moholy-Nagy 125: Megemlékezés Moholy-Nagy László születésnapján

125 évvel ezelőtt, július 20-án született Moholy-Nagy László, a nagy szellemi és technikai újító, világhírű magyar művész. Az évforduló alkalmából a művész nevét viselő Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) rendhagyó audiovizuális kampányt készített, amelyet július 20-án, Moholy-Nagy László születésnapján mutatnak be a hazai médiaszolgáltatók, online médiumok, valamint a külföldi magyar intézetek.
Tovább

Orbán Viktor előadása a „Cenzúrázatlan Európa” című online nemzetközi konferencián

Melyek a legnagyobb kihívások Európa számára és mi lesz Európával ezután? Mit lehet tanulni a legutóbbi nemzetközi válságokból, amelyek megrengették az európai kontinenst? Őszinte vélemények, tabuk nélkül, cenzúrázatlanul!
Tovább

Amerikai nagykövet: Magyarország jelentős orosz, kínai és amerikai érdeklődésre tart számot

Magyarország Közép-Európa részeként jelentős orosz, kínai és amerikai érdeklődésre tart számot – mutatott rá David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete egy amerikai rádiós beszélgetős műsorban helyi idő szerint vasárnap.
Tovább

Orbán Viktor az amerikai függetlenség napján: közösen valljuk a szabadság, a szuverenitás és a függetlenség értékeit; Magyarország az Egyesült Államok szövetségese marad

Budapest, 2020. július 4., szombat (MTI) - Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte Donald Trump amerikai elnököt az Egyesült Államok szövetségi ünnepe, a függetlenség napja alkalmából - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.
Tovább