Hírek

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (2020. november 11., szerda)

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az amerikai Veterans Day ünnepnap alkalmából a Nagykövetség Konzuli Hivatala 2020. november 11-én, szerdán zárva tart. Szíves megértésüket köszönjük!
Tovább

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (2020. október 12., hétfő)

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az amerikai Indigenous People's Day ünnepnap alkalmából a Nagykövetség Konzuli Hivatala 2020. október 12-én, hétfőn zárva tart. Szíves megértésüket köszönjük és kellemes hosszúhétvégét kívánunk!
Tovább

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (2020. szeptember 7., hétfő)

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az amerikai Labor Day ünnepnap alkalmából a Nagykövetség Konzuli Hivatala 2020. szeptember 7-én, hétfőn zárva tart. Szíves megértésüket köszönjük és kellemes hosszúhétvégét kívánunk!
Tovább

Az új Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram meghirdetésre kerül 2020 év végéig

A Külgazdasági és Külügyminisztérium elindítja a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramot, amely célja a magyar gyökerekkel rendelkező külföldi hallgatók magyar felsőoktatási intézményekben folytatandó tanulmányainak kiemelt támogatása.
Tovább

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (2020. augusztus 20.)

Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Szent István napja és a magyar keresztény állam megalakításának 1020. évfordulója alkalmámból 2020. augusztus 20-án, csütörtökön és 21-én pénteken a nagykövetség és a konzuli iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük!
Tovább