Hírek

FONTOS TUDNIVALÓK A COVID-19 JÁRVÁNY MIATT MAGYARORSZÁGON BEVEZETETT INTÉZKEDÉSEKRŐL, VALAMINT A BEUTAZÁSI SZABÁLYOKRÓL

A Kormány a 282/2020. (VI. 17.) Kormányrendelettel a márciusban kihirdetett veszélyhelyzetet Magyarország vonatkozásában megszüntette 2020. június 18-i hatállyal, ezzel egy időben a járványügyi készültséget vezetett be.
Tovább

Aláírták a magyar-amerikai Végrehajtási Megállapodást

Aláírták az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország között hatályban lévő Védelmi Együttműködési Megállapodás keretében, az MH 59.Szentgyörgyi Dezső Repülőbázist és az MH Pápa Bázisrepülőteret érintő Végrehajtási Megállapodást július 16-án, pénteken, Kecskeméten.
Tovább

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (2021. augusztus 20.)

Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Szent István napja és a magyar keresztény állam megalakításának 1021. évfordulója alkalmámból 2021. augusztus 20-án pénteken a nagykövetség és a konzuli iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük!
Tovább

Szijjártó Péter: Ismét lesz magyar űrhajós

Legkésőbb 2025-ben ismét lesz magyar űrhajós - jelentette be a közösségi oldalán pénteken a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter a videóüzenetben közölte, hogy az űrutazás kutatási célokat fog szolgálni.
Tovább

Magyarország elítéli az izraeli városok elleni támadásokat

Magyarország a leghatározottabban elítéli egyes palesztin terrorszervezetek Gázából elkövetett legújabb rakétatámadásait izraeli városok ellen.
Tovább