Hírek

Nagykövetségi közlemény

Magyarország washingtoni nagykövetsége félárbocra eresztett nemzeti lobogóval fejezte ki részvétét és együttérzését a pittsburghi Élet Fája zsinagógában október 27-én történt rettenetes támadás áldozatainak családtagjaival, valamint az egész egyesült államokbeli zsidó közösséggel.
Tovább

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (november 1-2.)

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Mindenszentek napja alkalmából a Nagykövetség Konzuli Hivatala 2018. november 1-én és 2-án, csütörtökön és pénteken zárva tart.
Tovább

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (október 22-23.)

Értesítjük a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az 1956-os Forradalom és Szabadságharc évfordulója alkalmából tartott nemzeti ünnepre való tekintettel a Nagykövetség Konzuli irodája 2018. október 22-én és 23-án zárva tart.
Tovább

Rendkívüli állapotot hirdetettek ki Floridában a közelgő trópusi vihar miatt

Felhívjuk a Florida észak-nyugati részébe utazó vagy ott tartózkodó magyar állampolgárok figyelmét, hogy a Michael elnevezésű trópusi vihar várhatóan 2018. 10. 10-én éri el a Mexikói-öböl északi részét.
Tovább

Kihelyezett konzuli napok Texasban

Szeptember 19-27. között nagykövetségünk konzuli munkatársai, Patai-Szabó Renáta és Gyombolai Péter kihelyezett konzuli napokat tartottak három texasi településen, Houstonban, Austinban és Dallasban a környéken élő magyarok számára.
Tovább