Hírek

A hazatérni szándékozó magyar állampolgárok sürgősen kezdjék meg útjukat!

Az Egyesült Államok belföldi repülőgép forgalma fokozatosan csökken. Hasonló a helyzet a transzatlanti járatokkal, és különösen a Budapestre menő Európán belüli járatokkal. Ezért nyomatékosan kérünk minden hazatérni szándékozó magyar állampolgárt, hogy HALADÉKTALANUL KEZDJÉK MEG HAZAÚTJUKAT!
Tovább

FONTOS INFORMÁCIÓK AZ EURÓPA ÉS AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KÖZTI LÉGIUTAS FORGALMI VÁLTOZÁSOKRÓL (folyamatosan frissülő bejegyzés)

Az alábbiakban igyekeztünk összesíteni a koronavírus járvány következtében bevezetett, az Európa és az Egyesült Államok közöti légiutas-forgalmi korlátozásokat és változásokat érintő legfrissebb információkat. Javasoljuk, hogy amennyiben el kíván utazni valahova, ELŐSZÖR MINDIG VEGYE FEL A KAPCSOLATOT LÉGITÁRSASÁGÁVAL, mert a repülőjáratokat érintő változások és beutazási korlátozások bármikor megváltozhatnak!
Tovább

Fontos információk a Magyarországra utazó magyar állampolgároknak

A Magyar Kormány 2020. március 16., hétfői döntése értelmében a COVID-19 koronavírus járvány miatt külföldi állampolgárok 2020. március 17., kedd éjféltől NEM léphetnek Magyarország területére. Amennyiben Ön kettős állampolgár ÉS magyar állampolgársággal IS rendelkezik, és Magyarországra kíván utazni, kérjük, mindenképpen magyar útiokmányával utazzon be Magyarországra!
Tovább

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közleménye a hazatérni szándékozóknak

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közleménye: „Tisztelettel arra kérek minden külföldön tartózkodó és onnan hazatérni szándékozó honfitársunkat, hogy haladéktalanul intézkedjenek a hazautazásukról, mert a nemzetközi légi forgalom egyre szigorúbb korlátozásai rövid időn belül teljesen ellehetetlenítik azt.”
Tovább