Hírek

Felhívás!

***


Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a hatályos rendelkezések értelmében valamennyi, 2020. március 11. napján vagy azt követően lejárt vagy lejáró

személyazonosító igazolvány,

vezetői engedély és

útlevél

a 2022. április 3-i országgyűlési választás és országos népszavazás alkalmával használható a személyazonosság igazolására.


***

Tovább

2022. évi Nemzeti Újrakezdés Program

Megjelent a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának 2022. évi Nemzeti Újrakezdés Program I. – Külhoni szervezetek működésének, fejlesztéseinek és eszközbeszerzéseinek támogatása című pályázati kiírása.
Tovább

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (2021. november 25., csütörtök)

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy november 25-én (csütörtök) Hálaadás napján a Nagykövetség Konzuli Hivatala zárva tart. Szíves megértésüket köszönjük és boldog Hálaadást kívánunk!
Tovább

Mikulás érkezik a Nagykövetségre 2021. december 4-én

A Nagykövetség szervezésében, a washingtoni 4.sz. Bátori József cserkészcsapattal, valamint a Washingtoni Magyar Iskolával együttműködve, idén is megünnepeljük a Mikulás érkezését. Szeretettel várjuk a környékbeli magyar családokat az eseményen!
Tovább

TÁJÉKOZTATÓ AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBA TÖRTÉNŐ BEUTAZÁSI ÉS TARTÓZKODÁSI FELTÉTELEKRŐL

Felhívjuk az Amerikai Egyesült Államokba utazó magyar állampolgárok figyelmét, hogy tervezett utazásuk előtt részletesen tájékozódjanak a legális tartózkodás feltételeiről és a belépés szabályairól. Az Egyesült Államok hatóságai a vonatkozó jogszabályokat az országba belépni kívánó és már ott tartózkodó valamennyi külföldi állampolgár esetében a korábbiaknál szigorúbban alkalmazzák. A tartózkodási szabályok megszegése halaszthatatlan hatályú következményekkel, valamint hosszú távú hátrányokkal jár.

Tovább