Hírek

Új képzési program indul a diaszpórában élő fiataloknak

A Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma, Általános Iskolája és Diákotthona a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának támogatásával a 2020/2021-es tanévre a diaszpórában élő magyar származású, magyar gyökerekkel rendelkező, 8. osztályt végzett 14-15 éves diákok számára angol-magyar két tanítási nyelvű 5 évfolyamos gimnáziumi képzést hirdet meg.
Tovább

[ELMARAD] Kihelyezett konzuli fogadónapok: 2019. április 11-15., NC and GA

Soron következő kihelyezett konzuli fogadónapok: 2019. április 11-15., Húsvéti Tábor, NC és Atlanta, GA
Tovább

A KKM Balassi ösztöndíjprogramjának 2020-21-es tanévre szóló pályázati kiírásai

Külgazdasági és Külügyminisztérium a Balassi ösztöndíjprogram keretében a 2020-2021-es tanévre Magyar nyelvi és magyarságismereti, Magyar nyelvi és hungarológiai és Műfordító képzésekre hirdet pályázatokat.
Tovább

Novák Katalin államtitkár asszony beszédet mond a családpolitikáról szóló nemzetközi konferencián a Blair House-ban

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a FIDESZ alelnöke 2020. január 15-16. között, Alex Azar egészségügyi miniszter meghívására hivatalos látogatást tett Washingtonban.
Tovább

Exportfejlesztési Pályázati Programot hirdet a KKM

A Külgazdasági és Külügyminisztérium 2020. január 15-én 200 millió forint keretösszegű pályázatot hirdet a hazai kis és közepes vállalkozások külpiaci tevékenységének előmozdítása érdekében ismertette Joó István a tárca export növeléséért felelős helyettes államtitkára
Tovább