Hírek

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (2021. november 25., csütörtök)

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy november 25-én (csütörtök) Hálaadás napján a Nagykövetség Konzuli Hivatala zárva tart. Szíves megértésüket köszönjük és boldog Hálaadást kívánunk!
Tovább

Mikulás érkezik a Nagykövetségre 2021. december 4-én

A Nagykövetség szervezésében, a washingtoni 4.sz. Bátori József cserkészcsapattal, valamint a Washingtoni Magyar Iskolával együttműködve, idén is megünnepeljük a Mikulás érkezését. Szeretettel várjuk a környékbeli magyar családokat az eseményen!
Tovább

TÁJÉKOZTATÓ AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBA TÖRTÉNŐ BEUTAZÁSI ÉS TARTÓZKODÁSI FELTÉTELEKRŐL

Felhívjuk az Amerikai Egyesült Államokba utazó magyar állampolgárok figyelmét, hogy tervezett utazásuk előtt részletesen tájékozódjanak a legális tartózkodás feltételeiről és a belépés szabályairól. Az Egyesült Államok hatóságai a vonatkozó jogszabályokat az országba belépni kívánó és már ott tartózkodó valamennyi külföldi állampolgár esetében a korábbiaknál szigorúbban alkalmazzák. A tartózkodási szabályok megszegése halaszthatatlan hatályú következményekkel, valamint hosszú távú hátrányokkal jár.

Tovább

Jelentkezz a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra!

Megnyílt a jelentkezés a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramba a 2022/23-as tanévre!
Tovább

Aláírták a magyar-amerikai Végrehajtási Megállapodást

Aláírták az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország között hatályban lévő Védelmi Együttműködési Megállapodás keretében, az MH 59.Szentgyörgyi Dezső Repülőbázist és az MH Pápa Bázisrepülőteret érintő Végrehajtási Megállapodást július 16-án, pénteken, Kecskeméten.
Tovább