Hírek

Hazautazási lehetőség az Egyesült Államokban rekedt magyar állampolgároknak

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Egyesült Államokból történő repatriációban már korábban is sikeresen részt vevő cseh repülőtársaság megfelelő érdeklődés esetén különjárat indítását tervezi 2020. április 16-án, csütörtökön Miamiból (Florida állam) a nemzetközi repülőtérről, várhatóan a délutáni vagy esti órákban.
Tovább

A Külgazdasági és Külügyminisztérium bejelentése

Ismeretlen elkövetők a COVID19 vírus által generált helyzetet kihasználva próbálnak csalást elkövetni.
Tovább

A hazatérni szándékozó magyar állampolgárok sürgősen kezdjék meg útjukat!

Az Egyesült Államok belföldi repülőgép forgalma fokozatosan csökken. Hasonló a helyzet a transzatlanti járatokkal, és különösen a Budapestre menő Európán belüli járatokkal. Ezért nyomatékosan kérünk minden hazatérni szándékozó magyar állampolgárt, hogy HALADÉKTALANUL KEZDJÉK MEG HAZAÚTJUKAT!
Tovább

FONTOS INFORMÁCIÓK AZ EURÓPA ÉS AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KÖZTI LÉGIUTAS FORGALMI VÁLTOZÁSOKRÓL (folyamatosan frissülő bejegyzés)

Az alábbiakban igyekeztünk összesíteni a koronavírus járvány következtében bevezetett, az Európa és az Egyesült Államok közöti légiutas-forgalmi korlátozásokat és változásokat érintő legfrissebb információkat. Javasoljuk, hogy amennyiben el kíván utazni valahova, ELŐSZÖR MINDIG VEGYE FEL A KAPCSOLATOT LÉGITÁRSASÁGÁVAL, mert a repülőjáratokat érintő változások és beutazási korlátozások bármikor megváltozhatnak!
Tovább