Hírek

FONTOS INFORMÁCIÓK AZ EURÓPA ÉS AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KÖZTI LÉGIUTAS FORGALMI VÁLTOZÁSOKRÓL (folyamatosan frissülő bejegyzés)

Az alábbiakban igyekeztünk összesíteni a koronavírus járvány következtében bevezetett, az Európa és az Egyesült Államok közöti légiutas-forgalmi korlátozásokat és változásokat érintő legfrissebb információkat. Javasoljuk, hogy amennyiben el kíván utazni valahova, ELŐSZÖR MINDIG VEGYE FEL A KAPCSOLATOT LÉGITÁRSASÁGÁVAL, mert a repülőjáratokat érintő változások és beutazási korlátozások bármikor megváltozhatnak!
Tovább

Fontos információk a Magyarországra utazó magyar állampolgároknak

A Magyar Kormány 2020. március 16., hétfői döntése értelmében a COVID-19 koronavírus járvány miatt külföldi állampolgárok 2020. március 17., kedd éjféltől NEM léphetnek Magyarország területére. Amennyiben Ön kettős állampolgár ÉS magyar állampolgársággal IS rendelkezik, és Magyarországra kíván utazni, kérjük, mindenképpen magyar útiokmányával utazzon be Magyarországra!
Tovább

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közleménye a hazatérni szándékozóknak

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közleménye: „Tisztelettel arra kérek minden külföldön tartózkodó és onnan hazatérni szándékozó honfitársunkat, hogy haladéktalanul intézkedjenek a hazautazásukról, mert a nemzetközi légi forgalom egyre szigorúbb korlátozásai rövid időn belül teljesen ellehetetlenítik azt.”
Tovább

Fontos információk a koronavírus helyzetről Magyarországon

Kedves Látogató! A magyarországi koronavírus helyzettel kapcsolatos naprakész információkat az alábbi hivatalos honlapokon talál.
Tovább

A nagykövetségi konzuli ügyfélfogadás 2020. március 16., hétfőtől kezdve határozatlan időre szünetel

Tisztelt Ügyfeleink! Az új típusú koronavírus (COVID-19) miatt kialakult járványügyi helyzetre tekintettel, a Washingtoni Nagykövetségen a konzuli ügyfélfogadás 2020. március 16-tól kezdődően határozatlan időre szünetel. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ezen intézkedés a bajba jutott magyar állampolgárok konzuli érdekvédelmének biztosítását nem érinti.
Tovább