Hírek

Hivatalos Közlemény - Memorial Day, 2019

Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Memorial Day alkalmámból 2019. május 27-én, hétfőn a nagykövetség és a konzuli iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük!
Tovább

Európai Parlamenti Választás – Levélszavazásról szóló tájékoztató

A Nemzeti Választási Iroda elnökének 2/2019. (III. 11.) NVI utasítása a szavazási levélcsomag személyes átvételére rendelkezésre álló időszak megállapításáról

                                       
2019. május 13. és május 24. között

munkanapokon 9 órától 16 óráig

Tovább

Tájékoztatás a külhonban született magyar gyermekek után járó családtámogatásokról

A külhonban született magyar gyermekek után járó családtámogatásokról, így az anyasági támogatásról és a babakötvényről szóló tájékoztató elérhető a honlapunkon.
Tovább

Magyarország és az Európai Unió

Március 9-én aktuális témával folytatódott a Magyar Múzeum előadássorozata, amelyet az idén már több alkalommal is megszerveztek az intézmény önkéntesei. Ezen a szombaton washingtoni meghívottja volt a programnak, nevezetesen dr. Hetesy Zsolt, aki Magyarország Washington DC-i nagykövetségének elsőbeosztottja. Előadásának címe Európa jövője volt, amelyben először egy kis időutazással visszavitte a tisztelt hallgatóságot az Európai Unió alakulásának idejére.
Tovább

Hivatalos Közlemény - Húsvét, 2019

Kedves Ügyfeleink! Húsvét ünnepe miatt a nagykövetség és a konzuli iroda 2019 április 19-én, pénteken és 2019 április 22-én, hétfőn zárva tart.
Tovább