Hírek

Isten éltessen, Magyarország!

1019 éve ezen a napon, I. Szent István király megkoronázásával létrejött a keresztény magyar állam. A lenti rövid videóval kívánunk boldog születésnapot, Magyarország!
Tovább

Szent István napi zarándoklat - 2019 augusztus 20.

A Washingtoni Magyar ház szeretettel hív mindenkit az idén 4. alkalommal megrendezésre kerülő Szent István nap zarándoklatra.
Tovább

AMIT Konferencia (Amerikai Magyar Iskolák Találkozója) – 2019. szeptember 13-14. NY

Az AMIT az amerikai magyar oktatási intézmények közötti szoros együttműködésen alapuló aktív közösségi hálózata. Az éves AMIT konferencia idén 2019. szeptember 13-14-én kerül megrendezésre a New York-i Magyar Főkonzulátuson.
Tovább

22. Zsidó Kulturális Fesztivál – Budapest, 2019. szeptember 1-9.

Idén 22. alkalommal rendezik meg Budapest legnagyobb zsidó művészeti eseményét, a Zsidó Kulturális Fesztivált, amely világszínvonalú programokkal, nemzetközi hírű fellépőkkel és csodálatos helyszínekkel várja a látogatókat.
Tovább

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: Négynapos továbbképzés a nyugati diaszpórában működő hétvégi és délutáni iskolák magyartanárai számára

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Nemzetközi Magyar Nyelvi Képzésekért és Oktatásért Felelős Főosztálya (NOF) 2019-ben is megrendezi a többéves hagyományokra visszatekintő négynapos továbbképzését a nyugati diaszpórában működő hétvégi és délutáni iskolák magyartanárai számára.
Tovább