Hírek

Washingtoni magyar központ támogatja a hazai cégek amerikai piacra lépését (ITM sajtóközlemény)

2019. június 12-én Washingtonban került sor a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium együttműködésében létrejött Business Promotion & Development Campus (BPDC) megnyitására.
Tovább

Biztonság Nélkül Nincs Boldogság és Nincs Jövő – Hősök Napi Megemlékezés Clevelandben.

2019. május 26-án, az Egyesült Magyar Egyletek rendezésében került sor a hagyományos Hősök Napi megemlékezésre. 1917 óta minden évben május utolsó vasárnapján hajtunk fejet azon hőseink előtt, akik életüket áldozták a magyar haza védelmében.
Tovább

Hivatalos Közlemény - Pünkösd, 2019

Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Pünkösd hétfő alkalmámból 2019. június 10-én, hétfőn a nagykövetség és a konzuli iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük!
Tovább

Újra a washingtoni magyar közösség vendége volt Szili Katalin

A washingtoni Magyar Bálon részt vevő miniszterelnöki megbízott ismételten gazdag programot bonyolított le 4 napos washingtoni látogatása során.
Tovább

Nagykövetségi hangverseny a Holokauszt Emléknapon Washingtonban

2019. május 3-án komolyzenei hangversenyre került sor a washingtoni nagykövetségen az Embassy Series kulturális szervezettel közösen. A Vészkorszak áldozatai előtt tisztelgő esten Dr. Szabó László nagykövet és Jerome Barry köszöntötte a vendégeket, majd a magyar származású Ann Schein zongoraművész és Darett Adkins csellóművész Liszt, Kodály és Chopin műveiből játszott.
Tovább