Hírek

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: Négynapos továbbképzés a nyugati diaszpórában működő hétvégi és délutáni iskolák magyartanárai számára

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Nemzetközi Magyar Nyelvi Képzésekért és Oktatásért Felelős Főosztálya (NOF) 2019-ben is megrendezi a többéves hagyományokra visszatekintő négynapos továbbképzését a nyugati diaszpórában működő hétvégi és délutáni iskolák magyartanárai számára.
Tovább

Figyelmeztetés a Louisiana, Mississippi és Alabama államokba utazók számára: a "Barry" nevű trópusi vihar várható partot érése

Figyelmeztetés a Louisiana, Mississippi és Alabama államokba utazók számára: a "Barry" nevű trópusi vihar várhatóan 2019. július 12-én, pénteken éjjel ér partot a Louisiana állambeli Morgan City közelében.
Tovább

HIF Internship Call for Applications

We now invite applications for one internship position starting in September, 2019. The position is unpaid and requires a commitment of at least 20 hours per week.
Tovább

Orbán Viktor beszéde az Amerikai Egyesült Államok fogadásán

Orbán Viktor miniszterelnök beszéde az Amerikai Egyesült Államok fogadásán a Budapesti Kongresszusi Központban 2019. július 9-én, kedden.
Tovább

Budapest Fórum Keresztény Újságíróknak

Európa több szempontból is válaszúthoz érkezett: a kontinens sorsát meghatározó alapvető döntések meghozatalára van szükség. Európa keresztény identitásának jövője nagyban függ attól, hogy képesek vagyunk-e megtalálni a megfelelő válaszokat az előttünk álló kihívásokra. Ebből a megfontolásból a Külgazdasági és Külügyminisztérium egy nemzetközi konferenciát szervez. A három napos nyílt esemény 2019. szeptember 4. és 6. között kerül megrendezésre Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.
Tovább