Hírek

Második budapesti nemzetközi konferencia a keresztényüldözésről

A második budapesti nemzetközi konferencia a keresztényüldözésről elérte a célját. Számos kiemelt egyházi és politikai vezető tette tiszteletét Budapesten, és ennek köszönhetően tovább tudtuk szélesíteni a nemzetközi humanitárius együttműködést. A nemzetközi találkozón közel 700 hazai és külföldi vendég vett részt 45 országból, amely a 2 évvel korábbi rendezvény számainak több, mint kétszerese.
Tovább

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (2019. Karácsony és Új Év)

Kedves Ügyfeleink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy Nagykövetségünk és a Konzuli Iroda az ünnepek alatt december 24-27. között, valamint és december 31. és január 1-én zárva tart. Amennyiben ez idő alatt konzuli segítségre lenne szükségük, kérjük tárcsázzak a konzuli tájékoztatási és vészhelyzeti ügyelet éjjel-nappal hívható telefonvonalát a +36-80-36-80-36-as számon. Az új évben, január 2-tól ismét nyitva tartunk. Megértésüket ezúton is köszönjük és Áldott Karácsonyt, valamint sikerekben gazdag, boldog Új Évet kívánunk!
Tovább

Hivatalos tájékoztató az ünnepi ügyfélfogadási rendről (2019. november 28., csütörtök)

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az amerikai „Hálaadás Napja” alkalmából a Nagykövetség Konzuli Hivatala 2019. november 28-án, csütörtökön zárva tart. Szíves megértésüket köszönjük!
Tovább

Mikulás érkezik a Nagykövetségre!

A Mikulás idén újra ellátogat a washingtoni magyar nagykövetségre! December 7-én, szombaton délután 15:30-tól 17:00 óráig a washingtoni magyar cserkészek, a magyar iskolások valamint a nagykövetség közös szervezésében kis ünnepség keretében ünnepeljük meg a Mikulás érkezését. Izgalmas fejelemény, hogy idén a New Brunswick-i cserkészek közül is köszönthetünk vendégeket.
Tovább

Hungarian KINCS VP Balázs Molnár at American Principles Project’s State Lunch at Mayflower Hotel on November 19

Vice President of the Mária Kopp Institute for Demography and Family in Hungary Mr. Balázs Molnár spoke about the positive impact of the pro-family measures being implemented by the Hungarian Government during the American Principles Project’s annual State Lunch at the Mayflower Hotel on Tuesday, November 19.
Tovább