Hírek

HIF Internship Call for Applications

We now invite applications for one internship position starting in September, 2019. The position is unpaid and requires a commitment of at least 20 hours per week.
Tovább

Orbán Viktor beszéde az Amerikai Egyesült Államok fogadásán

Orbán Viktor miniszterelnök beszéde az Amerikai Egyesült Államok fogadásán a Budapesti Kongresszusi Központban 2019. július 9-én, kedden.
Tovább

Budapest Fórum Keresztény Újságíróknak

Európa több szempontból is válaszúthoz érkezett: a kontinens sorsát meghatározó alapvető döntések meghozatalára van szükség. Európa keresztény identitásának jövője nagyban függ attól, hogy képesek vagyunk-e megtalálni a megfelelő válaszokat az előttünk álló kihívásokra. Ebből a megfontolásból a Külgazdasági és Külügyminisztérium egy nemzetközi konferenciát szervez. A három napos nyílt esemény 2019. szeptember 4. és 6. között kerül megrendezésre Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.
Tovább

Washingtoni magyar központ támogatja a hazai cégek amerikai piacra lépését (ITM sajtóközlemény)

2019. június 12-én Washingtonban került sor a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium együttműködésében létrejött Business Promotion & Development Campus (BPDC) megnyitására.
Tovább

Biztonság Nélkül Nincs Boldogság és Nincs Jövő – Hősök Napi Megemlékezés Clevelandben.

2019. május 26-án, az Egyesült Magyar Egyletek rendezésében került sor a hagyományos Hősök Napi megemlékezésre. 1917 óta minden évben május utolsó vasárnapján hajtunk fejet azon hőseink előtt, akik életüket áldozták a magyar haza védelmében.
Tovább