24 Mar

Az Egyesült Államok belföldi repülőgép forgalma fokozatosan csökken. Hasonló a helyzet a transzatlanti járatokkal, és különösen a Budapestre menő Európán belüli járatokkal. Ezért nyomatékosan kérünk minden hazatérni szándékozó magyar állampolgárt, hogy HALADÉKTALANUL KEZDJÉK MEG HAZAÚTJUKAT! A helyzet kiszámíthatatlan, óráról órára megváltozhat, és az itt maradók hosszú időn keresztül az USÁ-ban ragadhatnak.

Felhívjuk figyelmüket arra is, hogy az USA-ban az orvosi ellátás költségei, valamint a mindennapi megélhetési költségek (szállás, étkezés, stb.) is magasak. Az ellátás, itt tartózkodás körülményei nehezebbé válhatnak, a szállodák több helyen bezárnak. Segítségül ajánljuk szíves figyelmükbe az alábbi folyamatosan frissülő bejegyzésünket, ahol a még Európába közlekedő nemzetközi járatokat gyűjtöttük össze. Együttműködésüket köszönjük és sikeres hazautat kívánunk!

https://washington.mfa.gov.hu/news/fontos-informaciok-az-europa-es-az-egyesuelt-allamok-koezoeti-legiutas-forgalmi-valtozasokrol